Myynti- ja toimitusehdot

Nämä ovat Protecta Palokatko Oy:n yleiset myynti- ja käyttöehdot. Näitä ehtoja ei sovelleta agenttikauppaan.

Rekisteröityessään sivuston käyttäjäksi tai ostaessaan tuotteita sivustolta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Protecta Palokatko Oy, 2863150-9

Myymme tuotteitamme vain yrityksille.

Tietojen sisältö nettisivuillamme

Kaikki tuotetiedot liittyen tuotteiden loppukäyttöön, on annettu hyvässä uskossa perustuen tuotteen valmistajan ja Protecta Palokatko Oy:n tämänhetkiseen tietämykseen ja kokemukseen tuotteista.

Tuotteiden oikean toimivuuden ja käytettävyyden ehtona on tuotteiden huolellinen varastointi, käsittely ja että käyttö tapahtuu normaaliolosuhteissa valmistajan suositusten mukaisesti. Käytännössä erot materiaaleissa, käsiteltävissä alustoissa ja todellisissa työskentelyolosuhteissa ovat sellaiset, että mitään varsinaista takuuta, sopivuutta tiettyyn käyttötarkoitukseen tai muutakaan oikeudellista vastuuta ei ole. Tuotteen käyttäjän on testien avulla varmistuttava tuotteen sopivuudesta aiottuun käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen. Käyttäjän on aina huomioitava tuotteen viimeisimmät materiaalitiedot, jotka saa pyydettäessä. Tarkista aina tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen tuotteen asennusohjeista, teknisistä tiedoista ja valmistajalta. Lue myös huolellisesti tuotteen käyttöturvallisuusohjeet. Protecta Palokatko Oy ei ole vastuussa tuotteen käyttöohjeista, asennusohjeista, käyttöturvallisuustiedotteista ja teknisten tietojen sisällöstä tai paikkansapitävyydestä.

Rekisteröityminen

Sivustolta tilaaminen ja yrityksen omien sopimushintojen sopiminen vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen on maksutonta. Palveluntarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen. Yrityksen täyttämien tietojen perusteella (ostovolyymi) annetaan tuotteille sen mukaiset hinnat. Ilman sopimusta, hinnat ovat mitä yleisesti on esitetty verkkosivustolla.

Maksutapa

Maksaminen tehdään laskutuksen kautta. Ensimmäinen ostoskerta on aina ennakkomaksun/laskun alainen tapahtuma. Yrityksen luottotiedot ja luottoluokitus tarkastetaan. Jos yrityksen luottoluokitus on C tai alempi, yrityksen laskutus tapahtuu aina ennakkolaskutuksella.

Maksamisen voi tehdä pankkisiirrolla yrityslaskutuksena. Lasku lähetetään sähköpostilla tilaajalle. Tilaus käsitellään maksun saapumisen jälkeen ja tilaaja saa sähköpostivahvistuksen, kun tilaus on käsitelty.

Maksuaika ja sopimus

Yritysasiakkaille 14pv maksuaika. HUOM! Edellyttää hyväksyttyä laskutussopimusta.

Ehtojen muuttaminen

Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

Asiakasrekisteri ja tietojen käyttäminen

Käyttäjän/tilaajan rekisteröimät tiedot tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat nimi, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköposti. Näitä tietoja ei luovuteta tai jaeta eteenpäin kolmansille tahoille.

Rekisterin tietoja voidaan Protecta Palokatko Oy:n suoramarkkinointitarkoituksiin. Nämä voi halutessaan kuitenkin asiakaspalveluun ilmoittamalla kieltää.

Tarjouskaupassa myyjän tarjous on voimassa tarjouksessa mainitun ajan, jos tätä tietoa ei ole mainittu, tarjous on voimassa 1kk. Tarjoukseen sisältyvät tiedot ovat myyjän omaisuutta. Niitä ei saa käyttää myyjän vahingoksi tai antaa tietoja kolmannelle osapuolelle tai muulla tavalla hyödyntää niitä.

Materiaalin/tuotteen käyttäminen oikeaan tarkoitukseen

Myyjä vastaa tavaran laadusta ja oikeellisuudesta. Ostajan on huolellisesti tutustuttava materiaalin ohjeisiin ja kuvauksiin ja toimittava niiden mukaisesti. Materiaalitakuu edellyttää, että materiaalia on käytetty ohjeistusten mukaisesti ja tavalla, joka niille on tarkoitettu. Materiaalitakuun antaa tuotteen valmistaja.

Käyttäjää koskevat ehdot

Rekisteröitynyt käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.

Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Hinta ja maksuehdot

Materiaalin/tuotteen hinta on nähtävissä tilausvahvistuksessa. Sivuston hinnat ovat alv0, kassalla näkyy hintojen kokonaishinta arvonlisäveron kera. Maksuehtona on yleisesti noudatettava 14pv netto, mutta uusille asiakkuuksille maksuehtona on heti, ilman erillistä sopimusta. Varasto/toimitustilauksien osalta maksuajanlaskenta alkaa laskutuspäivästä ja tehdastoimituksissa toimituspäivämäärästä.

Pidätämme oikeuden hintojen tarkistamiseen, mikäli valuuttakurssit, arvonlisäverot, tuontimaksut tai muut tavarantoimittajasta riippumattomat maksut, verot tai veroluonteiset maksut muuttuvat ennen toimituspäivämäärää.

Maksun viivästyessä perimme korkolain mukaisen viivästyskoron sekä perimme mahdolliset perintäkulut.

Reklamaatiot ja palautus

Jos toimituksessa todetaan virheellisyyttä, tulee tästä ilmoittaa myyjälle 7vrk kuluessa toimituspäivästä. Näissä tapauksissa virhe korjataan tai toimitetaan uusi tuote tilalle. Jos tavara on vastaanotettu ja siitä ei ole reklamoitu sovitun ajan puitteissa, on ostajan maksettava kauppahinta vaikka vaatisi myöhemmin korvausta myyjältä. Reklamaatiosta on ilmoitettava kirjallisesti osoitteeseen info(at)protecta.fi ja viallisesta tuotteesta on otettava kuvat osoittaakseen virheellisyyden sekä lisättävä viestiin tilausvahvistus tai sen tiedot.

Vaihto- ja palautusehdot

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ole aina ensiksi suoraan yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostilla info(at)protecta.fi  ja toimi saamiesi ohjeiden mukaisesti.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan tilausnumerosi, nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:                          

Protecta Palokatko Oy, Palautukset, c/o Barona Varastot, Turvalaaksonkuja 4, 01740 Vantaa

Toimitustilauksissa kuljetuskustannukset eivät ole palautuksen alaisia vaan jäävät ostajan kustannukseksi. Jos palautuksesta tulee kuljetuskustannuksia, nämä saatetaan vähentää tuotteen palautushinnasta.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Näistä toimituksista ja toimitusehtojen tulkinnasta johtuvat erimielisyydet ratkaistaan Vantaan käräjäoikeudessa.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä info(at)protecta.fi koskien lisäkysymyksiä palautuksista.