Julkaistu

Protecta Palokatko verkkokauppa on auennut!

Passiivisen palontorjunnan tuotebrändin Protectan suomalaiset verkkosivut ja verkkokauppa on nyt auki.

Protecta Palokatko -verkkosivusto on suomalaisille yrityksille tarkoitettu verkkokauppa. Sivusto mahdollistaa verkkokauppaostamisen sekä Protectan tuotteiden materiaalitietojen lataamisen sisäänkirjautumisen kautta. Jos haluat tilata tai tutustua tarkemmin Protectan tuotteisiin sekä nähdä esimerkiksi asennusmalleja, asennuksen detaljiikkaa tai vertailla hintatasoa omalle yrityksellesi, ota yhteyttä. Tuemme myös palokatkosuunnittelijoita suunnittelemaan Protectan tuoteperheellä.

Protecta -passiivisen palontorjunnan tuoteperhe on valmistettu Englannissa ja sitä käytetään laajalti Pohjoismaissa, mutta myös muualla maailmassa. Protecta on ETA/CE-hyväksytty brändi ja se omaa laajat testatut hyväksynnät erilaisille palokatkoratkaisuille mm. CLT-rakenteille.

Voit lukea tuoteperheestä, Eurooppalaisilta sivuilta www.protecta.co.uk muilla kielillä, vielä lisää.

Jatkamme edelleen normaalisti tilausten hoitamista puhelimitse sekä sähköpostilla. Verkkosivusto tuo kuitenkin asiakkaille päivitetyt ja laajemmat materiaalitiedot sisäänkirjautumisella sekä mahdollisuuden tarkistaa omia materiaalien sopimushintoja. Toimitamme materiaaleja Vantaan varastoltamme koko Suomen alueelle. Jos olet kiinnostunut Protectan tuoteperheestä ja haluat tarjouksen, ole yhteydessä! Protectan yksittäismyytäviä tuotteita on mahdollista ostaa myös Ahlsellin myymälöistä, tarkista ensin saatavuus.

Protectan asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8 – 15.30. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info(at)protecta.fi, soittamalla 0400 165 548 tai lähettämällä viestiä verkkosivuston lomakkeen kautta.

Toivotamme hyvää syksyä ja tulevaa talvea kaikille verkkosivuilla vierailijoillemme!